Säkra Mariestad och Skara söker Finansiell Rådgivare/Livförmedlare

Våra kontor i Mariestad och Skara växer och vi behöver ytterligare en kollega för att ta hand om våra kunder.
 
Vår verksamhet

Säkra i Mariestad och Skara drivs i ett gemensamt bolag och vi har idag 4 anställda. Vi arbetar med Livförsäkring och placeringsrådgivning mot både Företag och Privatpersoner.

Vi söker

Vi söker dig som gillar att jobba tillsammans med andra men också har en stark egen drivkraft. Du sätter kunden i centrum och är duktig på att skapa nya långsiktiga kundrelationer samtidigt som du är mån om våra befintliga kunder.
För dig som redan har en kundstock är vi öppna för olika lösningar, exempelvis partnerskap.
 
Dina kvalifikationer

Du har mångårig erfarenhet av företagsrådgivning och är väl förtrogen med Företagarens vardag. Du har IFU-diplom och helst även Swedseclicens. Du är strukturerad och van att jobba med datorn som ett arbetsredskap och behärskar svenska väl i både tal och skrift.
 
Ansökan

Skicka ditt CV ihop med ett kort personligt brev till Magnus Bexell, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Vi hanterar ansökningar fortlöpande så skicka din ansökan snarast.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Bexell, 0708-30 20 75”

Certifierade enligt lagkrav

Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av Finansinspektionen och registrerade hos Bolagsverket.

Branschfakta

I Sverige finns det ca 200 försäkringsbolag och 1000 förmedlarbolag. Säkra är en av branschens största försäkringsförmedlarkedjor.

Kundservice

För oss på Säkra är det viktigt att ha nöjda kunder. Är du missnöjd med den service du fått, kontakta det Säkrakontor där du är kund.