Säkra i Skövde söker Företagsrådgivare inom Sak- och Livförsäkring

Är du en strukturerad och driven lagspelare som söker ett jobb där du har eget ansvar, flexibilitet och utvecklingsmöjligheter? Nu har du möjlighet att ta nästa steg i din karriär hos oss

Vår verksamhet

Säkra i Skövde är ett kontor som arbetar med sakförsäkring samt liv- och placeringsrådgivning. Våra kunder finns främst i Skaraborg med omnejd. Kontoret har funnits sedan 2001 och har en stark marknadsposition i området.

Arbetsuppgifter

Som förmedlare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att erbjuda våra tjänster till nya och befintliga kunder. Du kommer att tilldelas befintliga kunder men kommer även att aktivt bearbeta nya kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som har hög social kompetens och förmåga att generera nya affärer. Du brinner för försäljning och skapar god stämning runt omkring dig. Din kommunikationsförmåga är alltid på topp och du engageras av nya utmaningar.

Kravprofil

Vi söker dig med flerårig branscherfarenhet. Vi ser med fördel på sökande som har en befintlig affär. Du har relevant utbildning gärna kompletterad med Swedseclicens.

Anställning

Tjänsten är på heltid, med tillträde snarast.
Lön enligt överenskommelse.

Ansökan

Du söker tjänsten genom att e-posta Ditt CV till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .
Vi önskar svar senast 20 mars
Vid frågor ring Pär Birkfeldt, 0730-610799 eller e-posta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Certifierade enligt lagkrav

Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av Finansinspektionen och registrerade hos Bolagsverket.

Branschfakta

I Sverige finns det ca 200 försäkringsbolag och 1000 förmedlarbolag. Säkra är en av branschens största försäkringsförmedlarkedjor.

Kundservice

För oss på Säkra är det viktigt att ha nöjda kunder. Är du missnöjd med den service du fått, kontakta det Säkrakontor där du är kund.