Säkra i Piteå söker Kompetenspartner

Säkra är en av Sveriges ledande kedjor av pensions- och försäkringsspecialister och vi erbjuder våra kunder kompetens inom, och förmedling av, pensioner, försäkringar och kapitalplaceringar. Vi finns på ett 40-tal orter runt om i landet från Piteå i norr till Trelleborg i söder. Vårt lokala bolag, Säkra Skellefteå AB, har kontor i Skellefteå och Piteå och våra kunder finns i hela Norr- och Västerbotten. Säkra Skellefteå AB ägs lokalt och vi erbjuder dig en arbetsplats med ständigt nya utmaningar. Vi är idag sex kompetenta medarbetare som eftersträvar utveckling och hög energi med kundens behov och önskemål i blickfånget. 2016 omsatte vi drygt 8 miljoner. Besök gärna sakra.se för mer information.

 Vi behöver bli fler. Söker du ett givande jobb där du gör skillnad för dina kunder, arbetar aktivt tillsammans med dina kollegor och är den som bidrar med ordning och reda. Då har vi jobbet för dig.

Som kompetenspartner hos oss på Säkra arbetar du med våra kunder för att hjälpa dem med pensioner, försäkringar och arbetsgivarfrågor och är den i teamet som har det praktiska ansvaret för struktur och administration. Det är många som behöver hjälp med pension och försäkring, inte bara vi som individer inför vår ålderdom utan även arbetsgivare och företagare som strävar efter nöjda och trygga medarbetare. Det är svårt och det hjälper vi dem med, med fokus på kvalitet. Ditt uppdrag är att bidra till detta och säkerställa att våra kunders vardag fungerar i praktiken.

Hos oss får du ett omväxlande jobb med olika kunder och uppdrag, ett utmanande jobb i en komplex bransch med många aktörer och framförallt ett roligt och givande jobb med mycket skratt och kunder som har det bra tack vare oss. Vi är idag sex medarbetare som ser fram emot ytterligare en kollega och hoppas att det är du och behöver dig till vårt kontor i Piteå.

Du har erfarenhet av någon form av kundrelation, intern och/eller extern, och du har jobbat med eget ansvar för dina arbetsuppgifter och under tidvis högt tempo. Dina tidigare arbetsgivare har värdesatt din förmåga att arbeta strukturerat, din glädje i att samarbeta och din vilja att utvecklas och lära nytt. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

Vi söker dig som med glädje tar dig an utmaningar tillsammans med oss och har kraften och viljan att lära för att leverera våra uppdrag och bidra till att utveckla vår verksamhet. Självklart har du god struktur och är inte rädd för administration då det i dagsläget är en relativt stor del av uppdraget. Ett analytiskt angreppssätt och god kommunikationsförmåga kommer att hjälpa dig lösa dina arbetsuppgifter på ett bra sätt.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Adecco i Piteå. Vi önskar din ansökan senast den 1 oktober på adecco.se Välkommen att höra av dig vid frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Maria Wiklund på 070-297 50 79.

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Region: Piteå i Norrbottens län
Arbetstid / Varaktighet: Heltid, tillsvidare.
Kontaktperson: Maria Wiklund,  0702975079

Certifierade enligt lagkrav

Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av Finansinspektionen och registrerade hos Bolagsverket.

Branschfakta

I Sverige finns det ca 200 försäkringsbolag och 1000 förmedlarbolag. Säkra är en av branschens största försäkringsförmedlarkedjor.

Kundservice

För oss på Säkra är det viktigt att ha nöjda kunder. Är du missnöjd med den service du fått, kontakta det Säkrakontor där du är kund.