Skydd och möjligheter för företagare

Som företagare lever du ett aktivt liv som kräver din närvaro och energi. Säkra är experter inom detta område. Vi är själva företagare och vet bättre än de flesta av våra konkurrenter vad livet som företagare egentligen innebär. Varje dag hjälper vi våra många företagskunder, tillsammans ger vi rådgivning och service till drygt 40 000 företag över hela Sverige.

Som företagare är det mycket viktigt att du har ett bra skydd om något skulle inträffa för dig eller din verksamhet.

Livet som företagare innebär samtidigt en mängd möjligheter. Är du delägare i en verksamhet finns en mängd fördelar som du kan nyttja. Vi hjälper dig att hitta och opartiskt förmedla finansiella lösningar och försäkringar, särskilt anpassade för företagare.

Det svenska skattesystemet är ganska bra för dig som är företagare. Utöver lön kan du t ex ta ut delar av företagets vinst till dig själv, och bara betala 20 % i skatt. För många lönar det sig alltså att gå ner lite i lön, och istället ge sig själva aktieutdelning.

Certifierade enligt lagkrav

Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av Finansinspektionen och registrerade hos Bolagsverket.

Branschfakta

I Sverige finns det ca 200 försäkringsbolag och 1000 förmedlarbolag. Säkra är en av branschens största försäkringsförmedlarkedjor.

Kundservice

För oss på Säkra är det viktigt att ha nöjda kunder. Är du missnöjd med den service du fått, kontakta det Säkrakontor där du är kund.